Назад

Князів Коріатовичів, 25/5

pic
shape
dots

Ми дбаємо про
здоров'я Ваших зубів

Ми знаємо, як важливо дбати про свої зуби та ротову порожнину. Ми хочемо навчити вас, як правильно доглядати за ними, щоб вони служили вам усе життя. Ми пропонуємо вам високоякісну стоматологічну допомогу з повагою та увагою до вашого комфорту.

Ми використовуємо сучасне обладнання та постійно підвищуємо свою кваліфікацію, щоб гарантувати вам найкращий результат. Ми готові до будь-якої ситуації та завжди раді вам допомогти.

Чому обирають нас?

Надійні та сучасні методи лікування

Відповідальність

Лікарі-стоматологи відіграють важливу роль у захисті здоров’я порожнини рота та зубів, тому ця п...

Читати далі

Сучасне устаткування

Сучасна стоматологія неймовірно відрізняється від того, що було всього кілька десятиліть тому. І...

Читати далі

Досвід

Досвід у стоматології - це сукупність знань, навичок та експертизи, які набуваються протягом баг...

Читати далі

Що кажуть наші пацієнти

Вітаю! Хочу поділитися враженнями про послуги в стоматологічній клініці Ка-Дент. Я ЩАСЛИВА!!! Мені вирішили проблему, з якою я ходила більше десяти років і усі лікарі (не лише в Україні), говорили що без хірургічного втручання це вирішити не можливо!!! А виявилося що можливо, завдяки лікарю Алексєєву Ігорю Олександровичу та іншому професійному персоналу, який працює у цій клініці!!! Щиро радію і Дууужее Дякую!❤️

Liliya Prokopchuk

Я в повному захваті від стоматології Ка-Дент. Тут дуже приємне ставлення до пацієнтів. Особливо мені сподобався лікар, Станіслав Васильович, який лікував мені мої дуже хворі зуби. Я все життя боялася лікувати зуби, якщо і наважувалась піти, то мені завжди було дуже боляче і я просто потім не хотіла знову йти. Але коли я потрапила до рук Станіслава Васильовича то я ні одного разу не відчула біль. Він вилікував всі мої хворі зуби( а їх у мене було майже всі). Так як в мене не було дуже багато часу на лікування, він вилікував їх за дуже короткий період. І тепер я можу гарно посміхнутись))) Велике дякую Станіславу Васильовичу та стоматології Ка-Дент!!! Я задоволена максимально))))

Kateryna Kulchytska

Современная стоматологическая клиника. Всё на высшем уровне, класс ощущается уже при входе..Приветливый персонал, очень красивое оформление. Ну и сама процедура лечения тоже очень понравилась , врач постоянно общался, комментировал свои действия ну и в таком духе.. Ещё понравилось, что можно лечить зубы по страховке.

Читай наш Блог

Цікаві статті які доможуть вам розвивати свої знання у світі стоматології

10 цікавих фактів про пародонтит, які ви не знали

Пародонтит - це запалення і хвороба ясен, що виникає при запущеному гінгівіті. Це захворювання, ...

Читати далі

Флюс. Чому він виникає? Говоримо про періостит щелепи.

Періостит щелепи, або як його називають в народі «флюсом» - це запальний процес, з яким стикалас...

Читати далі

Різновид зубних імплантів: обираємо правильний.

Практично всі тканини в людському організмі мають властивість відновлюватися. Тільки, на жаль, з...

Читати далі